Your browser is not supported. Please use IE 8 or above.

Bosnia and Herzegovina

Local Business - Global Network ®

BNI - Najveća svjetska organizacija za poslovno umrežavanje

BNI (Business Network International) Vizija

Sada, više nego ikada, poslovni se ljudi moraju umrežavati kako bi ostali u poslu. BNI je najveća organizacija za poslovno umrežavanje u svijetu. Nudimo članovima priliku za razmjenu ideja, kontakata i najvažnije, poslovnih preporuka.

BNI Filozofija

BNI je organizacija poslovnih i stručnih preporuka koja dopušta da se u jednu grupu učlani samo jedan predstavnik iz svake djelatnosti. Biti član BNI-a znači kao da imate desetke prodavača koji rade za vas, jer oni nose nekoliko primjeraka vaših posjetnica sa sobom. Ukoliko članovi  susretnu nekoga tko bi mogao koristiti vaše proizvode ili usluge oni će uručiti vašu posjetnicu i preporučiti vas potencijalnoj stranci.
više informacija

 

Želite li i Vi povećati poslovanje vaše tvrtke za 20%, 30%, 50% ili čak 100%?

To je moguće! Mnogi su uspjeli. Neki BNI članovi dobili su čak 50 novih klijenata u prve dvije godine članstva, samo putem preporuka.

BNI Statistika

z 2016. godine pokazuje da su BNI članovi širom svijeta, dobili više od 10,85 mlrd. USD poslova preko 8,6 milijuna preporuka. 

BNI pruža pozitivno okruženje i strukturirani sistem za razmjenu kvalitetnih poslovnih preporuka.

To je jednostavno zato što se temelji na dokazanom konceptu "ruka ruku mije"! Ako sam ja pomogao vama, vi ćete pomoći meni, a mi ćemo oboje, na kraju imati koristi. 

 

BNI HQ NEWS RSS FEED

BNI

Copyright BNI. All Rights Reserved. All company names, product names logos included here may be registered trademarks or service marks of their respective owners.